Den Orginale Fiskebilen

Kjøper du fisk av Fiskebilen?

– Vi er den Orginale Fiskebilen fra Møre!

Den Orginale Fiskebilen fra Møre leverer deg kvalitetsfisk til beste pris. Vi gir også garantier samt leverer ut både visittkort og kvittering. Ikke forveksle oss med andre fiskebiler på Østlandet.

– Bruk den Orginale Fiskebilen fra Møre for beste kvalitet, pris og en trygg handel!

Bestille fisk levert hjem fra Den Orginale Fiskebilen

Stadig flere ønsker å bestille fisk på nett. Den Orginale Fiskebilen fra Møre – Fisk til Folket – er nettbutikken der du gjennom noen enkle tastetrykk kan få unnagjort din fiskehandel! Bestill fisk på nett og få alt levert hjem – enkelt, trygt og billig.

Fordeler med å kjøpe fisk av Den Orginale Fiskebilen fra Møre:

  • Like billig som billigkjedene
  • Aller beste kvalitet (!)
  • Levering rett hjem til avtalt tid
  • Hyggelige kundebehandlere
  • Gratis levering ved kjøp over 1000 kr

Vi ønsker å forenkle folks hverdag ved å la de bestille fisk og skalldyr på nett. Ved å benytte deg av våre tjenester unngår du tunge løft, impulskjøp og hektiske handleturer. Samtidig får du mer tid til de virkelig viktige tingene i livet, som venner, familie og fritidsinteresser.

Den Orginale Fiskebilen fra Møre gir deg bedre vareutvalg enn hva du får i de dagligvarebutikkene, til en bedre kvalitet og til en konkurransedyktig pris. Vi er en nettbasert butikk og sparer dermed utgifter i forbindelse med lagerplass, utsalgssted og store lønnsutgifter. Isteden kan vi fokusere på å finne de riktige varene for deg direkte fra leverandører, uten fordyrende mellomledd. På denne måten kan du som kunde velge mellom et rikt utvalg av fisk og skalldyr, levert på døren til samme pris, som om du skulle dratt i butikken og tatt med varene hjem selv.

Den Orginale Fiskebilen fra Møre leverer i:

Oslo – Akershus – Østfold – Buskerud – Hedemark – Telemark – Vestfold – Vest-Agder – Øst-Agder – Oppland

Se våre produkter eller kontakt oss for informasjon.