Hvalbiff

Hval
Produksjonsmetode :Viltfanget
Opprinnelsesland :Norge
Størrelse :300-500 gram
Forpakkning :2kg
Pris totalt :500
Holdbarhet :2 år

valbiff på tradisjonellt vis

Dette trenger du:

(4 porsjoner, ca. 20 min., enkelt)

4 stk hvalkjøtt a 200 g
salt og pepper
krydder etter smak
smør til steking
1 rød løk i skiver
100 g squash i skiver
1 gul paprika i strimler


Slik gjør du:

1) Stek først grønnsakene i smør uten at de blir brune.

2)
 Ta dem ut av pannen og hold dem varme.

3)
 Dryss salt og pepper over.

4)
 La smør bli gylden brunt før du legger hvalen i pannen.

5)
 Stek ca 3 minutter på hver side.

6)
 Dryss salt og pepper over etter steking.

7)
 Et annet krydder kan brukes i tillegg f. eks. taco eller hvorfor ikke prøve en hot masala blanding.

8)
 Legg hvalbiffene over på grønnsakblandingen og server med bakt potet.