Oppskrift på enkel, sunn og god Foliebakt Laks i Ovn

Ingredienser:

  • Laksefileer
  • Potet
  • Gulrot
  • Vårløk
  • Blomkål
  • Brokkoli
  • Smør
  • Salt
  • Pepper
  • (Sitonpepper)
  • 1 dl vann
  • FolieStart med å vask, rensk og del opp alle grønnsakene i terninger.

    Riv av en ganske stor foliebit og legg på en klatt smør, deretter potet, gulrot, vårløk, blomkål og brokkoli + krydret laks på toppen. Ha på ca 1 t-skje smør på toppen av laksen og 1 dl vann.

    Brett langsidene av folien først. Deretter kortsidene. Skal være tett, men litt luft i.

    Lag 1 pakke til hver middagsgjest.

    Stek i ovn på 200 grader i 45 min – 60 min. Avhengig av str på grønnsakene. Kjenn på med gaffel underveis. Når potetene er møre så er maten klar.