Ovnsbakt kveite med grønnsaker

Antall porsjoner

4

Ingredienser

800 g kveiteskiver
1 gulrot i tynne skiver
1 gren stangselleri i tynne skiver
1 rød løk i tynne skiver
1 grønn squash i skiver
8 sjampinjonger i skiver
2 dl revet ost
1 dl italiensk dressing
4 stykker tykk aluminiumsfolie
Forslag til tilbehør:
Bakt potet, brød eller kokt ris og gjerne en frisk salsa.

Fremgangsmåte

Smør aluminiumsfolien med litt olje og legg 1 kveiteskive på hvert ark. Fordel grønnsakene over fiskestykkene og drypp italiensk dressing over. Pakk sammen så det blir en tett pakke.

La den ligge slik og marinere i 15 minutter. Åpne pakkene og strø revet ost på toppen, pakk sammen igjen og legg fiskepakkene i langpannen. Stekes i stekeovn ved 180 – 200 grader ca 10 minutter.

Alternativ:
Legg fiskepakkene på grillen, fisken er ferdig etter ca 15 minutter. Kraften brukes som saus.
Tips:
Denne retten kan varieres på følgende måte:
Mariner fisken i Teryakisaus i stedet for italiensk dressing. Bruk 1 ts revet ingefær, 2 ts finhakket hvitløk og ½ chili sammen med grønnsakene, eller i stedet for noen av dem.

Stikkord: