Torskefilet Skinn og Beinfri (Eksportvare)

Torsk filet fra Barentshavet
Handelsbetegning :Torskefilet
Produksjonsmetode :Fillitert og fryst på båt
Opprinnelsesland :Norge
Størrelse :ca 350 gram hele store filleter
Forpakkning :6.81 kg
Pris per kg :Ring for pris
Holdbarhet :2 år fra fiskedato

Torskefilet / Skrei uten skinn levert fra Sjøvik AS. Produsert og fryst umiddelbart etter fangst på fabrikktrålere i Barentshavet og nordlige norskekysten.

Siden torsken er fillitert og fryst på båt så holder det ypperste kvalitet. Måten den er pakket på, hver enkelt filet (Torskeside) er vakumpakket, gjør at det er enkelt å ta ut porsjonsstykker og at ferskheten holder seg mye lengre.

Les om båten som fisker og produserer torsken her;

Dette er norsk torsk tiltenkt eksport til Europa og Asia – Anbefales!

Næringsinnhold i 100 g torsk, rå (spiselig del) 

Energiinnhold: 319 kJ eller 75 kcal

Næringsstoffer:
Protein: 18,1 g

Fett: 0,3 g
Mettede fettsyrer: 0 g
Transumettede fettsyrer: 0 g
Enumettede fettsyrer: 0 g
Flerumettede fettsyrer: 0,1 g
Kolesterol: 58 mg

Karbohydrater, totalt: 0 g

Vitaminer: 
Vitamin A: 2 µg
Vitamin D: 1,4 µg
Riboflavin: 0,11 mg
Folat: 12 µg
Vitamin B12: 1 µg

Mineraler:
Jern: 0,1 mg
Selen: 30 µg

Kilde: Matvaretabellen 2006


Stikkord: , , ,